Standardowo nie udało się aktualizować na bieżąco. Od ostatniego wpisu przybyło mi kilkanaście tytułów (blu-ray) a do tej aktualizacji skłoniło mnie nabycie pierwszego filmu na UHD w dniu wczorajszym
Choć na początku roku obiecałem sobie nic nie kupować (od pół roku mieszkam bez telewizora
) to informacja @wanhicks o promocji wydania Batman vs Superman na UHD w Saturnie za 80zł łatwo złamała moje postanowienie (już kiedyś miałem dylemat przy promocji Man of Stell na UHD). Pierwszy mój film na tym nośniku, ale chciałbym skompletować kiedyś DC i Snydera. Nie mam pojęcia kiedy obejrzę ze względu na horrendalną w moim odczuciu cenę odtwarzaczy UHD i brak TV (od biedy starsi kupili TV 4K ostatnio, więc bym im nawet ten odtwarzacz postawił, gdyby nie cena).
Co jeszcze kupiłem od ostatniej aktualizacji?
W 2016 nabyłem Dekalog od Arrow, pakiet Zabójczej broni (1-4) i Marlin Monroe ("Pół żartem, pół serio", "Słomiany wdowiec", "Mężczyźni wolą blondynki", "Jak poślubić milionera") na zavvi. Od Anime Eden "Głosy z odległej gwiazdy" (ostatnie jak na razie dvd, choć z pewnością nie ostatnie w ogóle) oraz Blu-ray "5 centymetrów na sekundę".
Pierwsze filmy w 2017 nabyłem dopiero w lipcu a potem jakoś poszło:
"Django", "Czarny łabędź", "Czarownica: bajka ludowa z Nowej Anglii", "Spartakus", w listopadzie "Sicario", "Igrzyska śmierci: Kosogłos 2", oraz w grudniu "Nienawistna ósemka", "Leon Zawodowiec", "Pod mocnym Aniołem", "Miasto 44", "Sin City 2: Damulka warta grzechu" oraz jako ostatni wspomniany już "Batman vs Superman". Po tytułach widać z których promocji filmy (ceny do 30zł). Powinienem odstawić filmożerców, bo ciężko się oprzeć
"Kung fu panda" oraz "Megamocny" z empiku po 12 zł jak i wczorajszy "Gdzie jest Nemo" z Saturna za 24 powędrowały do chrześniaka.
Strasznie mnie kusiło wziąć coś z 50 lecia studia Tor (szczególnie Rejs), oraz Pan Wołodyjowski i Potop w nowym wydaniu ale na razie sobie odpuściłem.
Choć na początku roku obiecałem sobie nic nie kupować (od pół roku mieszkam bez telewizora
) to informacja @wanhicks o promocji wydania Batman vs Superman na UHD w Saturnie za 80zł łatwo złamała moje postanowienie (już kiedyś miałem dylemat przy promocji Man of Stell na UHD). Pierwszy mój film na tym nośniku, ale chciałbym skompletować kiedyś DC i Snydera. Nie mam pojęcia kiedy obejrzę ze względu na horrendalną w moim odczuciu cenę odtwarzaczy UHD i brak TV (od biedy starsi kupili TV 4K ostatnio, więc bym im nawet ten odtwarzacz postawił, gdyby nie cena).Co jeszcze kupiłem od ostatniej aktualizacji?
W 2016 nabyłem Dekalog od Arrow, pakiet Zabójczej broni (1-4) i Marlin Monroe ("Pół żartem, pół serio", "Słomiany wdowiec", "Mężczyźni wolą blondynki", "Jak poślubić milionera") na zavvi. Od Anime Eden "Głosy z odległej gwiazdy" (ostatnie jak na razie dvd, choć z pewnością nie ostatnie w ogóle) oraz Blu-ray "5 centymetrów na sekundę".
Pierwsze filmy w 2017 nabyłem dopiero w lipcu a potem jakoś poszło:
"Django", "Czarny łabędź", "Czarownica: bajka ludowa z Nowej Anglii", "Spartakus", w listopadzie "Sicario", "Igrzyska śmierci: Kosogłos 2", oraz w grudniu "Nienawistna ósemka", "Leon Zawodowiec", "Pod mocnym Aniołem", "Miasto 44", "Sin City 2: Damulka warta grzechu" oraz jako ostatni wspomniany już "Batman vs Superman". Po tytułach widać z których promocji filmy (ceny do 30zł). Powinienem odstawić filmożerców, bo ciężko się oprzeć
"Kung fu panda" oraz "Megamocny" z empiku po 12 zł jak i wczorajszy "Gdzie jest Nemo" z Saturna za 24 powędrowały do chrześniaka.
Strasznie mnie kusiło wziąć coś z 50 lecia studia Tor (szczególnie Rejs), oraz Pan Wołodyjowski i Potop w nowym wydaniu ale na razie sobie odpuściłem.