Ocenianie siebie nie ma sensu 
A takich kolekcji nie widzę w ogóle sensu oglądać. Tyle.
* które są nimi TWOIM zdaniem, bo wiadomo, że ktoś może uważać za śmieci filmy dla innego wartościowe/dobre itd i to akurat nie ma tu nic do rzeczy.

W takim razie licz się z tym, że będzie oceniana.
Wskaż gdzie powiedziałem, że masz robić to co ja, czy wyznawać moje zasady. Cytat poproszę.
Nikt cię do czytania nie zmusza.
Przedstawiłem swoje zdanie o określonym typie kolekcji filmowych bo między innymi TEMU SŁUŻY TEN TEMAT - jest o kryteriach kupowania i służy dyskusji o nich. Nie musi cię ono w ogóle obchodzić, ani nie musisz się do niczego stosować, więc nie wiem po kiego się o to rzucasz.

Cytat:Dobry jesteś. Czyli jeśli kupię film w ciemno i mi się nie spodoba to muszę koniecznie sprzedać bo moja kolekcja nic nie przedstawia?Jeśli trzymasz na półce byle śmieci*, to oglądanie twojej kolekcji nic nie mówi o jej posiadaczu poza tym, że ma gdzieś, co trzyma na półce.
A takich kolekcji nie widzę w ogóle sensu oglądać. Tyle.
* które są nimi TWOIM zdaniem, bo wiadomo, że ktoś może uważać za śmieci filmy dla innego wartościowe/dobre itd i to akurat nie ma tu nic do rzeczy.
Cytat:Na szczęście moja kolekcja jest dla mnie a nie dla chwalenia się tym którzy do mnie przyjdą.Ale do chwalenia się na forum już tak?

W takim razie licz się z tym, że będzie oceniana.
Cytat:Żyj sobie w swoim hermetycznym świecie wśród swoich wyselekcjonowanych samych pereł filmowych ale na boga otwórz swój umysł i zrozum że nie każdy musi robić to co ty i wyznawać twoje/wasze zasady.
Wskaż gdzie powiedziałem, że masz robić to co ja, czy wyznawać moje zasady. Cytat poproszę.
Cytat:Sorry ale ostatnią rzeczą jaką chciał bym czytać na tym forum to jakieś śmieszne pouczenia o tym co przedstawia moja kolekcja.
Nikt cię do czytania nie zmusza.
Przedstawiłem swoje zdanie o określonym typie kolekcji filmowych bo między innymi TEMU SŁUŻY TEN TEMAT - jest o kryteriach kupowania i służy dyskusji o nich. Nie musi cię ono w ogóle obchodzić, ani nie musisz się do niczego stosować, więc nie wiem po kiego się o to rzucasz.