14-02-2018, 10:53
Ja nie mam żadnych zasad i lepiej mi się z tym żyje. Za dużo ich w życiu codziennym i w przepisach bym się jeszcze w kwestii zakupowej nimi obwarowywał, twierdząc , że mi z tym komfortowo. Podoba mi się, może spodobać to kupuję. Ceny używek czytaj filmów do testów są tak niskie, że odsprzedaż ich w tej samej cenie, nie stanowi wygórowanego problemu. Inne filmy, które mogą być dobre wg serwisów, a nie znam , kupuję w promocjach i tu znowu straty są małe. Na premierę kupuję steelbook`i, które znikają z rynku, lub inne, które mam ochotę obejrzeć. Ma być komfort, komfort i komfort. Nie przesiaduję całe dnie przy cex, allegro, olx czy innym ustrojstwie po to by się pochwalić, że kupiłem film za 30 ciesząc się, że jest to super okazja. Tylko, kto by te godziny życia na szukaniu tej okazji mi zwrócił
. Nasz dobrodziej Mateusz odwala kawał dobrej każdemu potrzebnej roboty z promocjami ,co pozwala nie raz zaoszczędzić czas, czytając tylko główną stronę. W końcu nie na darmo ten awatar
.
. Nasz dobrodziej Mateusz odwala kawał dobrej każdemu potrzebnej roboty z promocjami ,co pozwala nie raz zaoszczędzić czas, czytając tylko główną stronę. W końcu nie na darmo ten awatar
.