17-02-2018, 11:36
Dotarła w końcu paczka z Włoch, więc pora na małą aktualizację.
Polowałem na ten pakiecik z figurką od dłuższego czasu, aż w końcu się trafił w promocji 50% rabatu na trzy wydania, więc coś musiałem dorzucić i stąd Jupiter i Obcy.
Nawet nie wiedziałem, że figurka samochodu nie jest na stałe połączona ze statywem. Na żywo wygląda bardzo solidnie. Zakup zdecydowanie na plus.
Cztery filmy z promocji drugi za 5 zł. Oglądałem z tego pakietu tylko Surogatów, a pozostałe tytuły miałem na oku już od dłuższego czasu. Zobaczymy, czy były warte tych 20 zł. Dzień świstaka z UK, BR z Polski.
Dzień świstaka wygląda przepięknie.
Polowałem na ten pakiecik z figurką od dłuższego czasu, aż w końcu się trafił w promocji 50% rabatu na trzy wydania, więc coś musiałem dorzucić i stąd Jupiter i Obcy.
Nawet nie wiedziałem, że figurka samochodu nie jest na stałe połączona ze statywem. Na żywo wygląda bardzo solidnie. Zakup zdecydowanie na plus.Cztery filmy z promocji drugi za 5 zł. Oglądałem z tego pakietu tylko Surogatów, a pozostałe tytuły miałem na oku już od dłuższego czasu. Zobaczymy, czy były warte tych 20 zł. Dzień świstaka z UK, BR z Polski.
Dzień świstaka wygląda przepięknie.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.