Znalezione w Płockim MediaMarkt za 59,99 zł. Na płytę 3D mam już kupca, więc ostatecznie wyniesie mnie niewiele ponad połowę tego. 
EDIT: Ale żem dziś zjebejszyn.
Sprzedałem płytę 3D za 29 zł z wysyłką i zamiast wysłać jako przesyłkę priorytetową, wysłałem jako "paczkę" priorytetową (to samo zrobiłem wcześniej z IM3 i Avengers, ale wtedy tak tego nie odczułem, bo wysyłałem 2 filmy na raz, a z Avengersami i tak wychodziłem na 0 zł) i zapłaciłem za tę wysyłkę aż 14 zł! Czyli wyszło na to, że płytę 3D sprzedałem za zaledwie 15 zł i AoU mam za 44,99 zł. Niby super cena, niby taniej w Polskim sklepie bym tego nie dostał, zwłaszcza z tą - lepszą moim zdaniem - okładką, ale pozostaje lekki niedosyt, że mogłem zaoszczędzić jeszcze 7 zł (a nawet 14,50 zł gdybym nie popełnił tego błędu dwukrotnie, wtedy IM3 kosztowałby mnie jedyne 3 złote).
Na szczęście człowiek uczy się na błędach i przy trzecim podejściu wysłałem jak należy, dzięki czemu zarobiłem dziś na X-Menach 23,20 zł. Ostatecznie wyszło więc, że wydałem na film tylko 14,29 zł.

EDIT: Ale żem dziś zjebejszyn.
Sprzedałem płytę 3D za 29 zł z wysyłką i zamiast wysłać jako przesyłkę priorytetową, wysłałem jako "paczkę" priorytetową (to samo zrobiłem wcześniej z IM3 i Avengers, ale wtedy tak tego nie odczułem, bo wysyłałem 2 filmy na raz, a z Avengersami i tak wychodziłem na 0 zł) i zapłaciłem za tę wysyłkę aż 14 zł! Czyli wyszło na to, że płytę 3D sprzedałem za zaledwie 15 zł i AoU mam za 44,99 zł. Niby super cena, niby taniej w Polskim sklepie bym tego nie dostał, zwłaszcza z tą - lepszą moim zdaniem - okładką, ale pozostaje lekki niedosyt, że mogłem zaoszczędzić jeszcze 7 zł (a nawet 14,50 zł gdybym nie popełnił tego błędu dwukrotnie, wtedy IM3 kosztowałby mnie jedyne 3 złote).Na szczęście człowiek uczy się na błędach i przy trzecim podejściu wysłałem jak należy, dzięki czemu zarobiłem dziś na X-Menach 23,20 zł. Ostatecznie wyszło więc, że wydałem na film tylko 14,29 zł.