04-03-2018, 20:10
(04-03-2018, 17:04)Conradicus napisał(a): Napisalem jakis czas temu do dzialu obslugi klienta Imperial Cinepix z zapytaniem czy Blade Runnera 3D + 2D bedzie mozna kupic jeszcze w jakims innym sklepie, odpowiedzieli mi tak:Możemy zamówić dwa - wysyłka wyjdzie na pół. Tylko potem pewnie dojdzie wysyłka w Polsce - ja Wawa.
"Witamy,
Opisywane przez Pana wydanie jest dostępne wyłącznie do kupienia w sklepie DVDMax.pl
Pozdrawiam
DOK"
Wiec raczej nie zanosi sie na to zeby ten steelbook byl gdzies indziej w sprzedazy, a szkoda. DVDMax za bardzo chyba cieszy sie ze swojego monopolu w kwestii tego wydania 3D, ich wywindowane 200 zl to juz jednak lekka przesada...
Udalo mi sie znalezc pewien czeski sklep "SUPERSTAR Shop" ktory rzekomo wciaz ma/bedzie mial ten steelbook w sprzedazy i to w calkiem dobrej cenie (https://superstarshop.cz/obchod.php?prodej=1980160-bluray_filmy_blade_runner_2049_3d_steelbook), tylko ze... nie mam pojecia co to za sklep. Ktos moze stamtad zamawial, bo wedlug ich FAQ wysylaja do PL? Jesli wszystko byloby w porzadku, to w sumie jest to chyba dobry sposob na pozyskanie wydania 2D+3D z wersja PL w normalniejszej cenie.

. Ktos moze stamtad zamawial, bo wedlug ich FAQ wysylaja do PL? Jesli wszystko byloby w porzadku, to w sumie jest to chyba dobry sposob na pozyskanie wydania 2D+3D z wersja PL w normalniejszej cenie.