09-03-2018, 21:28
Dzięki panowie za komentarze i spostrzeżenia.
Odnosząc się do waszych wypowiedzi to po kolei:
Juby - Osatnio nawet nie liczyłem ile tego mam więc dzięki, że zrobiłeś to za mnie. Co chodzi o zarobki to odpowiem krótko: za mało
Patrząc na kolekcje innych użytkowników sam jestem ciekaw skąd biorą kasę na te wszystkie 4K czy steelbooki.
Gieferg - Około 2/3 to filmy obejrzane. Trudno powiedzieć jak to jest z tym ponownym oglądaniem. Są filmy, które puszczałem po kilka razy i będę do nich wracał bo nigdy się nie znudzą. Są też takie, które poczekają albo i nie na kolejny seans. Mój zamysł chyba nie trudno rozszyfrować - różnorodność gatunkowa, sporo oscarówek, trochę akcji, dramatu, s-f czy komedii. Większość tytułów raczej wszystkim znana.
Mateusz - Jestem tego samego zdania. Szkoda, że w Polsce tylko Galapagos wydaje jakieś kolekcjonerki. Docelowo planuję uzupełnić jeszcze Ikony Kina. Co do Premium Collection to myslę, że też jeszcze coś przybędzie.
wolfman - Dobrze prawisz. Czasem w jakiejś promocji trafi się taki crap więc już kupuję, żeby na półce stało (F&F). Ale np. Szklana pułapka dla mnie skończyła się na 3-ciej cześci (i wystarczy) więc jakieś wyjątki są
Odnosząc się do waszych wypowiedzi to po kolei:
Juby - Osatnio nawet nie liczyłem ile tego mam więc dzięki, że zrobiłeś to za mnie. Co chodzi o zarobki to odpowiem krótko: za mało
Patrząc na kolekcje innych użytkowników sam jestem ciekaw skąd biorą kasę na te wszystkie 4K czy steelbooki.Gieferg - Około 2/3 to filmy obejrzane. Trudno powiedzieć jak to jest z tym ponownym oglądaniem. Są filmy, które puszczałem po kilka razy i będę do nich wracał bo nigdy się nie znudzą. Są też takie, które poczekają albo i nie na kolejny seans. Mój zamysł chyba nie trudno rozszyfrować - różnorodność gatunkowa, sporo oscarówek, trochę akcji, dramatu, s-f czy komedii. Większość tytułów raczej wszystkim znana.
Mateusz - Jestem tego samego zdania. Szkoda, że w Polsce tylko Galapagos wydaje jakieś kolekcjonerki. Docelowo planuję uzupełnić jeszcze Ikony Kina. Co do Premium Collection to myslę, że też jeszcze coś przybędzie.
wolfman - Dobrze prawisz. Czasem w jakiejś promocji trafi się taki crap więc już kupuję, żeby na półce stało (F&F). Ale np. Szklana pułapka dla mnie skończyła się na 3-ciej cześci (i wystarczy) więc jakieś wyjątki są