19-03-2018, 19:19
Cóż, to jest forum dyskusyjne, nawet ten temat - jak wcześniej zauważyłeś - ma w nazwie słowo "dyskusja". Pisząc o lepszej kolorystyce (wprost napisałeś, że kolorystyka stanowi przewagę DVD nad BD w tym względzie)
Ja generalnie jestem w stanie zrozumieć, że ktoś woli coś innego niż ja, pisałem już kiedyś, że dla mnie nie jest ważne czy ktoś woli oglądać UHD czy betamax, BD czy VHS, więc oczywiście ja osobiście nie mam nic do tego, że wolisz DVD, ale mam jeden zarzut i myślę, że chłopakom również głównie się rozchodzi o to, że przyznałeś się do tego, że nie oglądasz filmów na BD, a jednocześnie masz wyrobione zdanie i jesteś pewny swoich porównań, stąd na forum dyskusyjnym toczy się dyskusja
(18-03-2018, 13:59)Nfsfan83 napisał(a): Dvd też ma przewagę, w tym przypadku gdzie nowe wydanie na BD ma zmienna kolorystykę obrazumożna było się domyślić, że rozpocznie się dyskusja na ten temat
Ja generalnie jestem w stanie zrozumieć, że ktoś woli coś innego niż ja, pisałem już kiedyś, że dla mnie nie jest ważne czy ktoś woli oglądać UHD czy betamax, BD czy VHS, więc oczywiście ja osobiście nie mam nic do tego, że wolisz DVD, ale mam jeden zarzut i myślę, że chłopakom również głównie się rozchodzi o to, że przyznałeś się do tego, że nie oglądasz filmów na BD, a jednocześnie masz wyrobione zdanie i jesteś pewny swoich porównań, stąd na forum dyskusyjnym toczy się dyskusja
Every champion was once a contender who refused to give up