(12-04-2018, 10:14)sebas napisał(a): Czyli mamy spadek ceny z około 200 do około 100.Nie czytasz kolego dokładnie, pisałem zwykła rozszerzona w digipacku kosztowała 199,99 (bez FIGURKI, dodatkowej płyty i kartonowego boxu) i to nie jest, że tyle zapłaciłem , tylko oficjalna cena. Sprawdzałem różne sieci i to samo. Figurkowe edycje to koszt ok 400 zł. Tyle zdzierali po premierze, bo tak kupiłem Dwie wieże. Gollum się nie wyprzedał jak jedyneczka z figurkami. Więc Minas Tirith kupiłem już w przecenie za 279 złoty, a ceny pamiętam bo posiadam rachunki w domu. Przeglądałem stare rachunki nie dawno.
Wtedy dać 400 zł to był duży wydatek, dziś 100-120 zł to jest tyle co nic. Pamiętam tą edycje doskonale bo oferowała znakomitą jakość obrazu i dźwięku, tylko tam był dts z tego co pamiętam. Więc jak już pisałem gdzie indziej wydania filmowe z figurkami to chłam i nie porównywałbym do nich figurek sprzedawanych oddzielnie, bo są inaczej wykonane i często limitowane mają nakłady. Osobiście przerzuciłem się na steele, są tańsze i łatwo je odsprzedać mało tracąc.
Zamiast pisać na pw prościej by admin to przerzucił do Władcy pierścionków. Może ktoś dorzuci swoje pięć groszy.