21-04-2018, 03:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2018, 03:17 przez Nie_zbieram_ale_lubie.)
Ależ oczywiście, że zamierzam opisać swoje wrażenia na ten temat. Przez ostatnich kilka dni nie mogłem sobie na to pozwolić, z uwagi na absolutny brak czasu, natomiast obecnie czasu mi nie brakuje, ale samolotowy bandwidth, nie pozwala na swobodne operacje na multimediach, a mam do zuploadowania trochę zdjęć i filmów porównawczych z sali obok, na której grali ten sam film (projekcja na ekranie o zwiększonej reflektancji). Jutro powinienem wrócić do domu i wtedy postaram się coś skrobnąć na ten temat. Wprawdzie na innym forum, ale zostawię wskazowki jak to znaleźć.
Krótko napiszę tak. Po tym co dotychczas widziałem (1 film i kilka trailerow i reklam), na Chile obecną wolę kino Dolby Vision HDR, ale ekrany emisyjne, to pewna przyszłość. Koniec projekcji w nadchodzącej dekadzie, przynajmniej w nowych salach kinowych średniej wielkości, IMHO jest nieunikniony.
Krótko napiszę tak. Po tym co dotychczas widziałem (1 film i kilka trailerow i reklam), na Chile obecną wolę kino Dolby Vision HDR, ale ekrany emisyjne, to pewna przyszłość. Koniec projekcji w nadchodzącej dekadzie, przynajmniej w nowych salach kinowych średniej wielkości, IMHO jest nieunikniony.