Snappery mi chodzi o jakoś tłoczenia płyt
żadnych zacieków, bardzo dobre wyważenie itp. Fajne też w tych wydaniach np ten indeks scen na wkładce.
LW1 mam DC też z lektorem ale trafiłem tyle snapper-ów w dobrej cenie to żal nie kupić No Mad Max 2 i LW 2 pociętę trochę ale Mad Max 3 na dvdcompare żadnych cuts nie miał, więc może z rozpędu nakleili. Się zobaczy jak się Łukomskiego przełoży
Odnośnie nowych wersji, najlepsza rzecz co mogę zrobić w moim tv to nasycenie zmniejszyć z 50% standardowych na 40% i 25% w zależności od filmu, w takim przypadku BD wersje da się oglądać.
Ale mam pierwszą dla niektórych "najgorszą" dla mnie "najlepszą" kolorystycznie wersję Blade Runner a że przypadkiem kupiłem 7 snapper-ów, bo Batman to wcześniej, to wiecie
żadnych zacieków, bardzo dobre wyważenie itp. Fajne też w tych wydaniach np ten indeks scen na wkładce.LW1 mam DC też z lektorem ale trafiłem tyle snapper-ów w dobrej cenie to żal nie kupić No Mad Max 2 i LW 2 pociętę trochę ale Mad Max 3 na dvdcompare żadnych cuts nie miał, więc może z rozpędu nakleili. Się zobaczy jak się Łukomskiego przełoży

Odnośnie nowych wersji, najlepsza rzecz co mogę zrobić w moim tv to nasycenie zmniejszyć z 50% standardowych na 40% i 25% w zależności od filmu, w takim przypadku BD wersje da się oglądać.
Ale mam pierwszą dla niektórych "najgorszą" dla mnie "najlepszą" kolorystycznie wersję Blade Runner a że przypadkiem kupiłem 7 snapper-ów, bo Batman to wcześniej, to wiecie