26-04-2018, 10:09
Nawet jeśli się zetknąłem to nie pamiętam, chyba że właśnie liczysz narzekania w stylu tych o których pisałeś albo strzelanie focha na kupno wybrakowanego wydania. Tylko że nigdy nie spotkałem się z rzeczową argumentacją na ten temat, nie wiem też jaki kto ma sprzęt ani czy faktycznie słyszy różnicę między wspomnianym HR a MA, bo może po prostu ma fioła
i czysto psychologiczną potrzebę posiadania najlepszego pod każdym względem wydania.
Tak czy siak nie interesuje mnie to i chyba oczywistym jest, że gdyby było inaczej nie skierowałbym się w stronę streamingu więc jeśli ktoś bardzo chce mnie przekonać jak złą decyzję podjąłem (jak tu nie lubić internetu) to będzie musiał się bardziej postarać.
i czysto psychologiczną potrzebę posiadania najlepszego pod każdym względem wydania.Tak czy siak nie interesuje mnie to i chyba oczywistym jest, że gdyby było inaczej nie skierowałbym się w stronę streamingu więc jeśli ktoś bardzo chce mnie przekonać jak złą decyzję podjąłem (jak tu nie lubić internetu) to będzie musiał się bardziej postarać.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K