A czy ty możesz przeczytać powoooooli to co ja napisałem?
Kiedyś - pomijamy kino, rozmawiamy o oglądaniu filmów w domu - JEDYNYM ŹRÓDŁEM FILMÓW BYŁY KASETY WIDEO.
A co było potrzebne do odtwarzania kaset wideo?
Brawo! Dlatego było parcie na posiadanie sprzętu ponieważ nie dało się inaczej.
Czy dzisiaj by oglądać filmy potrzebny jest dodatkowy sprzęt?
Nie, NIE JEST! Pierwszy lepszy telewizor ma dzisiaj na pokładzie Netfliksa, Showmax, HBO Go, Player i pierdyliard innych aplikacji do VOD. Filmy można dzisiaj oglądać na tabletach i smartfonach, o ściąganiu z torrentów, serwisów hostingowych i innych źródeł, w tym oglądaniu na pirackich serwisach streamingowych nie wspominając.
Dostęp do filmów nigdy nie był tak powszechny, prosty a zarazem NIEWYMAGAJĄCY ŻADNEGO DODATKOWEGO SPRZĘTU jak dzisiaj.
Skończ więc bredzić i porównywać nagnetowidy do odtwarzaczy BD /UHD.
Kiedyś - pomijamy kino, rozmawiamy o oglądaniu filmów w domu - JEDYNYM ŹRÓDŁEM FILMÓW BYŁY KASETY WIDEO.
A co było potrzebne do odtwarzania kaset wideo?
Brawo! Dlatego było parcie na posiadanie sprzętu ponieważ nie dało się inaczej.
Czy dzisiaj by oglądać filmy potrzebny jest dodatkowy sprzęt?
Nie, NIE JEST! Pierwszy lepszy telewizor ma dzisiaj na pokładzie Netfliksa, Showmax, HBO Go, Player i pierdyliard innych aplikacji do VOD. Filmy można dzisiaj oglądać na tabletach i smartfonach, o ściąganiu z torrentów, serwisów hostingowych i innych źródeł, w tym oglądaniu na pirackich serwisach streamingowych nie wspominając.
Dostęp do filmów nigdy nie był tak powszechny, prosty a zarazem NIEWYMAGAJĄCY ŻADNEGO DODATKOWEGO SPRZĘTU jak dzisiaj.
Skończ więc bredzić i porównywać nagnetowidy do odtwarzaczy BD /UHD.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K