No fakt, ale pomyślałem że może HDR jest tu z tych bardziej subtelnych, stąd mój błąd, ale teraz widząc jak to faktycznie wygląda to zdecydowanie z tych subtelniejszych on nie jest, wręcz przeciwnie
W zasadzie każde źródło światła jest tu bardzo realistycznie. Scena wśród ognia po tym jak Kurylenko spadła z orbity - bomba!
@Mateusz
Główne ustawienie ("Format") mam zresztą 4K SDR 50Hz, wymuszanie HDR w menu to zbędny bajer, i dopasowanie do zakresu tonalnego oczywiście włączone. Ustawienia mam więc takie jak trzeba, wcześniejszy brak a potem wprowadzenie tej opcji śledziłem zresztą jeszcze zanim kupiłem ATV.
W zasadzie każde źródło światła jest tu bardzo realistycznie. Scena wśród ognia po tym jak Kurylenko spadła z orbity - bomba!@Mateusz
Główne ustawienie ("Format") mam zresztą 4K SDR 50Hz, wymuszanie HDR w menu to zbędny bajer, i dopasowanie do zakresu tonalnego oczywiście włączone. Ustawienia mam więc takie jak trzeba, wcześniejszy brak a potem wprowadzenie tej opcji śledziłem zresztą jeszcze zanim kupiłem ATV.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K