OK, skumałem.
Poddam wszystko analizom.
Wracając do Twojego pytania. Za jakiś czas w temacie poświęconym wydaniom TORu podam Ci garstkę tytułów, których bym nie obejrzał / nie kupił (mam nadzieję, że to będzie garstka
).
Mam pytanie dotyczące UHD. Jak zagra taki odtwarzacz z odbiornikiem Full HD? Czy sygnał zostanie przyjęty? Nie mam najmniejszych doświadczeń ze sprzętem 4K…
Gdyby urządzenia ze sobą „gadały” to ludzie mieliby możliwość stopniowego przechodzenia na nową technologię.
Eeee, ja po prostu uczę się na błędach. Po co mi cztery odtwarzacze na półce, w tym dwa z siadającymi laserami?
Poddam wszystko analizom.Wracając do Twojego pytania. Za jakiś czas w temacie poświęconym wydaniom TORu podam Ci garstkę tytułów, których bym nie obejrzał / nie kupił (mam nadzieję, że to będzie garstka
). Mam pytanie dotyczące UHD. Jak zagra taki odtwarzacz z odbiornikiem Full HD? Czy sygnał zostanie przyjęty? Nie mam najmniejszych doświadczeń ze sprzętem 4K…
Gdyby urządzenia ze sobą „gadały” to ludzie mieliby możliwość stopniowego przechodzenia na nową technologię.
(21-05-2018, 05:23)wolfman napisał(a): (...)
Rozwiązań alternatywnych nie brakuje. Po prostu nie rób sobie pod górkę jak to kobieta, wymyślając nowe problemy zanim powstaną. Będziesz żył wiecznie, że tak na zapas martwisz.
Eeee, ja po prostu uczę się na błędach. Po co mi cztery odtwarzacze na półce, w tym dwa z siadającymi laserami?
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.