"Jakiekolwiek" znaczy "jakiekolwiek". Wydanie DVD od Kina Świat to taka trochę gorsza (bo w SD) wersja starego wydania Blu-ray.
Nie zamierzam już wracać do innej wersji*, nawet mimo wspomnianych wyżej mankamentów tej przeróbki. Przynajmniej do czasu aż wydadzą porządny remaster, bo wtedy pewnie kupię znowu
No i może jeszcze kiedyś spróbuję to zgrać na innym kompie i sprawdzić, czy też wystąpią błędy (przy trzeciej próbie zgrania niektórych nie było, więc różnie może z tym być), a jeśli nie, to jeszcze z tym pokombinuję.
EDIT:
* no, do VHSripa z mojej kasety od Imperiala w innym kadrowaniu, w którym widać więcej w pionie może jeszcze wrócę
Cytat:efektami "3D"Nie wiem (i w sumie nie chcę wiedzieć) o co chodzi, mimo, że specjalnie sprawdzałem wtedy ujęcie o którym wspomniałeś.
Cytat:Warto było tracić tyle czasu i wydawać te ponad cztery dychy na film + czystą płytę,Warto.
Nie zamierzam już wracać do innej wersji*, nawet mimo wspomnianych wyżej mankamentów tej przeróbki. Przynajmniej do czasu aż wydadzą porządny remaster, bo wtedy pewnie kupię znowu
No i może jeszcze kiedyś spróbuję to zgrać na innym kompie i sprawdzić, czy też wystąpią błędy (przy trzeciej próbie zgrania niektórych nie było, więc różnie może z tym być), a jeśli nie, to jeszcze z tym pokombinuję.EDIT:
* no, do VHSripa z mojej kasety od Imperiala w innym kadrowaniu, w którym widać więcej w pionie może jeszcze wrócę