07-06-2018, 07:27
Niesamowite jest to forum. Jak Lucas zrobi jakieś przeróbki, bo chce poprawić swoje filmy - cały internet (z fanami na czele) ryczy i nikt nie ma z tym problemu. Jak Spielberg pozamieniał w E.T. strzelby na latarki - lament. Jak w T2 dostajemy niczym nieuzasadnioną cenzurę - nie możesz tego nie pochwalać, bo w filmach najważniejsze jest to żeby były wydane w HD, Ultra HD, HDR, MegaHiperHD, a nie to że po 26 latach twórcy ingerują w film w sposób w jaki nie powinni. 
@wolfman - lecz się, bo masz jakiś problem z penisami. Nie wiem ile razy mam pisać, że nie ważne czy zamazali mu przyrodzenie, czy głowę, chodzi o to, że mamy cgi-cenzurę, która nie powinna mieć miejsca. W ilu tematach być się do mnie nie przypierdalał i dawał podteksty z jakimiś penisami, nie zrobi to na mnie wrażenia.
Mam film w dwóch wydaniach DVD i nie dostrzegam w nich żadnych problemów.

@wolfman - lecz się, bo masz jakiś problem z penisami. Nie wiem ile razy mam pisać, że nie ważne czy zamazali mu przyrodzenie, czy głowę, chodzi o to, że mamy cgi-cenzurę, która nie powinna mieć miejsca. W ilu tematach być się do mnie nie przypierdalał i dawał podteksty z jakimiś penisami, nie zrobi to na mnie wrażenia.
Cytat:Tutaj da się zrobić tak, żeby to jakoś wyglądało, problemom poprzednich lipnych wydań nie jestem w stanie zaradzić w ogóle.
Mam film w dwóch wydaniach DVD i nie dostrzegam w nich żadnych problemów.