07-06-2018, 10:03
(07-06-2018, 08:33)Mierzwiak napisał(a): Dzizas, Juby, skończ już pieprzyć, OK?
Skoro jakość obrazu nie ma znaczenia (!!!)
Nic takiego nie napisałem i nic takiego nie twierdzę.
(07-06-2018, 08:33)Mierzwiak napisał(a): to po cholerę tak przeżywasz to nowe wydanie?
Bo to jeden z moich ulubionych filmów i chciałbym go w najlepszej możliwej jakości, wydanego jak należy, a mimo co najmniej 4 wydań Blu-ray, wciąż się nie doczekałem.
(07-06-2018, 08:33)Mierzwiak napisał(a): Co cię ono w ogóle obchodzi?!
Patrz wyżej.
(07-06-2018, 08:33)Mierzwiak napisał(a): ale tu wkraczasz ty oznajmiający że nie interesuje cię ilość pikseli tylko fiut aktora.
Wciąż pudło, całkowita nieprawda.
Jesteście z Giefergem mistrzami przypierdalania się i wyciągania z postów tego, co chcecie wyciągać. Mogę zacytować siebie z ostatni dwóch dni, w których jak katarynka nawijam, że przeszkadza mi nieuzasadniona cenzura w jednym z ulubionych filmów - tylko tyle, nie zabraniam ludziom tego kupować/oglądać, sam wybieram nie kupowanie i już - a nie konkretnie brak "fiuta aktora", które rozbuchali inni użytkownicy forum na podstawie mojego posta sugerując mój homoseksualizm, nie ja. Wiem, że ty oczywiście nie miałbyś żadnych problemów gdyby z Batman Returns przy pomocy cgi usunęli czarną maź z ust Pingwina, żeby dostosować film do dzisiejszych PG-13, ważne że wydaliby go w HDR, ale ja owszem, nie trawię takich praktyk.
Spoko, kończę pieprzyć.