29-06-2018, 19:28
Co do wydań full slip, to FilmArenaCollection jest po prostu ściemą i wyłudzaniem pieniędzy. Nie wiem jak było wcześniej ale teraz wkładają do slipa tą samą puszkę, którą sprzedają oddzielnie za połowę ceny, więc dopłaca się tak naprawdę za numerek na kartoniku
ALE wydania np. takiego Blufans, które tłucze własne wzory steelbooków (wystarczy porównać niedawne WWE Black Panther i wersję od nich) już pachnie ekskluzywnością, dopłacenie do takiego wydania ma więcej sensu i warto się czasem zastanowić (dla mnie mimo wszystko zbyt drogo ale pomarzyć można
).
Co do artbooków, to naprawdę kapitalna sprawa. Sam nie zbieram ale kumpel zbiera ze Star Wars (jeden film=przynajmniej jeden artbook) i przy każdym czuć, że jest wart swoich pieniędzy (btw. artbooki do gier video też są przepiękne!).
Również gratuluję kolekcji i czekam, aż uzbroi jakieś półki (gabloty..?), zamiast pudeł.

ALE wydania np. takiego Blufans, które tłucze własne wzory steelbooków (wystarczy porównać niedawne WWE Black Panther i wersję od nich) już pachnie ekskluzywnością, dopłacenie do takiego wydania ma więcej sensu i warto się czasem zastanowić (dla mnie mimo wszystko zbyt drogo ale pomarzyć można
).Co do artbooków, to naprawdę kapitalna sprawa. Sam nie zbieram ale kumpel zbiera ze Star Wars (jeden film=przynajmniej jeden artbook) i przy każdym czuć, że jest wart swoich pieniędzy (btw. artbooki do gier video też są przepiękne!).
Również gratuluję kolekcji i czekam, aż uzbroi jakieś półki (gabloty..?), zamiast pudeł.