16-12-2014, 12:34
- Transformers: Wiek zagłady - Blu-ray kupiony
- X-Men: Przeszłość, która nadejdzie - Blu-ray kupiony ale czekam też na edycję rozszerzoną i tak jak Mateusz na lektora.
- Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz - Blu-ray kupiony
- Głupi i Głupszy Bardziej - Zakup na 100%
- Fury - Raczej kupię.
- Strażnicy Galaktyki - Blu-ray kupiony
- Niesamowity Spider-Man 2 - Blu-ray kupiony
- Igrzyska śmierci: Kosogłos Część 1 - Zakup na 100%
- Godzilla - Raczej kupię ale dopiero jak będzie jakaś promocja.
- Miasto 44 - Po licznych pochlebnych słowach wybrałem się do kina i zakup obowiązkowy.
- Naznaczony: Rozdział 2 - Szału nie było ale jak będzie duża promocja to uzupełnię do 1 części.
- Ewolucja Planety Małp - Raczej kupię ale jakoś mi się nie śpieszy. Szczególnie, że jeszcze nie mam 1 części.
Jeszcze czekam na Hobbita ale tutaj zakup jest na 100% pewny. Najpierw edycja kinowa, później rozszerzona.
- X-Men: Przeszłość, która nadejdzie - Blu-ray kupiony ale czekam też na edycję rozszerzoną i tak jak Mateusz na lektora.
- Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz - Blu-ray kupiony
- Głupi i Głupszy Bardziej - Zakup na 100%
- Fury - Raczej kupię.
- Strażnicy Galaktyki - Blu-ray kupiony
- Niesamowity Spider-Man 2 - Blu-ray kupiony
- Igrzyska śmierci: Kosogłos Część 1 - Zakup na 100%
- Godzilla - Raczej kupię ale dopiero jak będzie jakaś promocja.
- Miasto 44 - Po licznych pochlebnych słowach wybrałem się do kina i zakup obowiązkowy.

- Naznaczony: Rozdział 2 - Szału nie było ale jak będzie duża promocja to uzupełnię do 1 części.
- Ewolucja Planety Małp - Raczej kupię ale jakoś mi się nie śpieszy. Szczególnie, że jeszcze nie mam 1 części.
Jeszcze czekam na Hobbita ale tutaj zakup jest na 100% pewny. Najpierw edycja kinowa, później rozszerzona.