17-12-2014, 21:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2014, 21:16 przez Jaszczomp89.)
Szczerze mówiąc nie przejmuje się tym
jak się coś rozpierniczy to wtedy będę się martwił, a póki co mam w planach zakup drugiego pada - tym razem białego dla narzeczonej, która też nie może się oderwać od konsoli.
A co do tych problemów z anlogami to nawet nic nie wiedziałem, dopiero Twój post mnie uświadomił, że takie problemy występują. Zakup konsoli co prawda miałem w planach - bliższych czy dalszych, ale kupienie jej teraz to był raczej spontan.
Z doświadczenia wiem, że im więcej człowiek czyta przed zakupem tym mniej wie i gdyby miałe się opierać tylko na opiniach z internetu to nic bym nigdy nie kupił bo zawsze będzie coś nie tak. Póki co jestem zadowolony z konsoli (jest bardzo cicha), a z pada jeszcze bardziej, analogi są mniejsze niż w padzie z ps3 ale jak dla mnie to na plus.
No i jeśli chodzi o dualshocka 4 to są fajne bajery jak się gra w GTA V - rozmowy z telefonu komórkowego i z radia policyjnego wydobywają się z pada i podczas pościgu miga na czerwono-niebiesko
taka pierdoła ale całkiem spoko.
jak się coś rozpierniczy to wtedy będę się martwił, a póki co mam w planach zakup drugiego pada - tym razem białego dla narzeczonej, która też nie może się oderwać od konsoli. A co do tych problemów z anlogami to nawet nic nie wiedziałem, dopiero Twój post mnie uświadomił, że takie problemy występują. Zakup konsoli co prawda miałem w planach - bliższych czy dalszych, ale kupienie jej teraz to był raczej spontan.
Z doświadczenia wiem, że im więcej człowiek czyta przed zakupem tym mniej wie i gdyby miałe się opierać tylko na opiniach z internetu to nic bym nigdy nie kupił bo zawsze będzie coś nie tak. Póki co jestem zadowolony z konsoli (jest bardzo cicha), a z pada jeszcze bardziej, analogi są mniejsze niż w padzie z ps3 ale jak dla mnie to na plus.
No i jeśli chodzi o dualshocka 4 to są fajne bajery jak się gra w GTA V - rozmowy z telefonu komórkowego i z radia policyjnego wydobywają się z pada i podczas pościgu miga na czerwono-niebiesko
taka pierdoła ale całkiem spoko.