30-08-2018, 21:12
W bydgoskim Saturnie wielka wyprzedaż filmów na blu-ray, również w 4k. Większość filmów na blu-ray została przełożona do koszy przed kasami. Ceny naprawdę zachecające, np Spider-Man Homecoming 3D za 35,90. Oprócz tego wiele wydań 4k w obniżonych cenach, np udało mi się zakupić trylogię Batmana 4k za 89,40 sztuka. Za tyle było jeszcze kilka innych wydań od Galapagos, np. To, Mroczna Wieża, a także od Imperiala: Spider-Man Homecoming, Baby Driver. Od Filmostrady kilka tytułów w 4k za 104,90.
Może w innych miastach też jest taka przecena na filmy, warto sprawdzić. Mam wrażenie, że jest to po części związane z przekształceniem sklepów Saturna w Media Markt.
Może w innych miastach też jest taka przecena na filmy, warto sprawdzić. Mam wrażenie, że jest to po części związane z przekształceniem sklepów Saturna w Media Markt.
KINO DOMOWE
Telewizor: LG OLED55C54LA | Amplituner YAMAHA RX-A1070 | Odtwarzacz blu-ray 4K OPPO UDP-203 | Odtwarzacz blu-ray YAMAHA BD-A1060
Telewizor: LG OLED55C54LA | Amplituner YAMAHA RX-A1070 | Odtwarzacz blu-ray 4K OPPO UDP-203 | Odtwarzacz blu-ray YAMAHA BD-A1060