10-09-2018, 09:51
(10-09-2018, 08:52)Uatu_TheWatcher napisał(a):(10-09-2018, 06:57)shaman72 napisał(a): Wszystko ładnie, pięknie tylko na cholerę taki długi??!
Nie wiem o co chodzi, ale jednak podejrzewam, że moja wypowiedź mogłaby być zbyt długa, stąd pewne nieścisłości.
O tym jak bardzo "Avengers 4", które jako film jeszcze nie ma nawet roboczego tytułu podanego do wiadomości fanów, jest skomplikowanym przedsięwzięciem, które w najmniejszym calu ma zagrać, jak trybiki w szwajcarskim zegarku, świadczy powrót aktorów na plan filmowy. Produkcja, którą uważano za ,,domknięty temat", której teoretycznie przypisowano doszlifowywanie swojego materiału na etapie postprodukcji, tak na prawdę teraz będzie nabierać prawdziwych rumieńców. Bracia Russo chcą stworzyć wyjątkowe, kto wie, może przebijające wydźwiękiem, odbiorem i efektem "Avengers: Infinity War", dzieło, które zakończy 11 lat działalności "MCU". Zastanawia mnie jedno, co takiego musiało się stać, aby reżyserzy, ba, cały sztab "Marvel Studios" odpowiedzialny za całokształt ostatnich dwóch filmów z serii "Avengers" z "MCU" do 2019 roku, pracował nad materiałem filmowym "Avengers 4" na tak dużą skalę? Czegoś takiego nie było, a ponoć sporo ma się zmienić: wątki, relacje między bohaterami, no ale wiadomo... bracia Russo. Trailer do "Avengers 4", jak i publiczne ogłoszenie właściwej nazwy dla tego obrazu "MCU" zapewne w listopadzie albo w grudniu.
Fotka z wznowionych prac na planie zdjęciowym.
Film "Infinity War" , jak dla mnie jest po prostu za długi
Spokojnie mogliby zmieścić się w 2h
Kino domowe:
Optoma UHD35X
Telewizor:Samsung UE55JU6740S
Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK
Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450
Audio Yamaha + Klipsch
Optoma UHD35X
Telewizor:Samsung UE55JU6740S
Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK
Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450