13-09-2018, 20:57
(13-09-2018, 20:31)matwiko napisał(a): Zazdroszczę Hitchcooka i Konopielki. Poluje na nie od dawna ale na Allegro nigdy nie znalazlem w tak atrakcyjnej cenie. To z olx?
Sporą kolekcje już pewnie zebrałeś. Ile filmów posiadasz i w jaką stronę zmirza kolekcja? Masz listę zakupów i ją realizujesz czy szukasz po prostu okazji?
Hitchcock i Konopielka z olx. Konopielkę wypatrzyłem w wielkim stosie filmów u jednej użytkowniczki z olx.
Z filmów Alfreda Hitchcocka brakuje mnie jeszcze Łodzi ratunkowej i Podejrzenia,które wyszło tylko na Blu Ray z polskimi napisami.Rok temu robiłem listę filmów,jakie posiadam i było ponad 300 od tego czasu jej nie aktualizowałem,ale trochę się już nazbierało.Filmy,które zbieram w większości już widziałem,ale fajnie jest mieć je pod ręką na półce kiedy przyjdzie chęć odświeżenia danego tytułu.Poluję jeszcze na parę kolekcji typu-Truffaut 5 DVD z kino świat, 2 boxy z Belmondo, Delonem,Bronsonem, Gang Olsena w metalowej puszce-niestety tylko z lektorem, serię filmów Cała naprzód-niektóre wydane z polskimi napisami reszta z lektorem,box Antonioniego 8 DVD,Felliniego w drewnianej skrzynce lub w boxach,Chaplina 10 DVD,5 DVD z Mcqueenem w metalowej puszce.
Po drodze trafiają się jakieś pojedyncze filmy zagraniczne,czy polskie.