27-12-2014, 21:32
Skromna aktualizacja na koniec roku.
Dokupiłem 3 wiszące regały Besty z ikei i nastąpiło małe przemeblowanie. Kilka półek wylądowało na innej niewidocznej szafce i w końcu nie mam takiego ścisku
Foty kilku ciekawszych półek:
Sci-Fi:
Sci-Fi, cyberpunk, Cronenberg:
Fantasy, przygoda:
Horror, fantasy, superbohaterowie:
Historyczne, wojenne, westerny:
klasyka:
No i zakupy:
Wielki błękit z promocji w empiku. Może uda mi sie jeszcze skompletować pozostałe filmy Bessona. To jedyne pozycje z promocji merlina które mnie zainteresowały
Lew w zimie. Trochę polowałem na tego digipacka. Naprawdę wygląda ślicznie. Lakierowana twarda okładka, film z lektorem lub napisami. Kiedyś Vision wydawał porządnie DVD. Na pewno coś jeszcze dokupię z tej serii Legendy Kina. Samego filmu jeszcze nie znam ale był na szczycie rekomendacji filmwebu, no i grad nagród oraz obsada mówią za siebie.
American Graffiti, Georga Lucasa. Wewnątrz obszerna wkładka
Diabeł morski. Podobno ZSRR upadło z powodu budżetu tego filmu
Od znajomej z forum, prezent świąteczny, snapperek. Dzięki Ula.
Zakochany kundel. Dla synka, w sumie też trochę świąteczna animacja
Ostatnio dokupowałem Giliama więc dokładam zbiorcze zdjęcie jego filmografii:
Dokupiłem 3 wiszące regały Besty z ikei i nastąpiło małe przemeblowanie. Kilka półek wylądowało na innej niewidocznej szafce i w końcu nie mam takiego ścisku
Foty kilku ciekawszych półek:
Sci-Fi:
Sci-Fi, cyberpunk, Cronenberg:
Fantasy, przygoda:
Horror, fantasy, superbohaterowie:
Historyczne, wojenne, westerny:
klasyka:
No i zakupy:
Wielki błękit z promocji w empiku. Może uda mi sie jeszcze skompletować pozostałe filmy Bessona. To jedyne pozycje z promocji merlina które mnie zainteresowały
Lew w zimie. Trochę polowałem na tego digipacka. Naprawdę wygląda ślicznie. Lakierowana twarda okładka, film z lektorem lub napisami. Kiedyś Vision wydawał porządnie DVD. Na pewno coś jeszcze dokupię z tej serii Legendy Kina. Samego filmu jeszcze nie znam ale był na szczycie rekomendacji filmwebu, no i grad nagród oraz obsada mówią za siebie.
American Graffiti, Georga Lucasa. Wewnątrz obszerna wkładka
Diabeł morski. Podobno ZSRR upadło z powodu budżetu tego filmu

Od znajomej z forum, prezent świąteczny, snapperek. Dzięki Ula.
Zakochany kundel. Dla synka, w sumie też trochę świąteczna animacja
Ostatnio dokupowałem Giliama więc dokładam zbiorcze zdjęcie jego filmografii: