03-11-2018, 18:25
OK, chyba rozumiem. Przy okazji poproszę o prezentację DA w MM.
Wielokrotnie pisałem, że dźwięk w filmie jest mega ważny. Jeśli ktoś posiada krążki i sprzęt Dolby Atmos to oczywiście powinien za tego korzystać.
W listopadzie robię porządny remanent w płytach. Sporo z nich oddam. Pozostawię tylko te tytuły, do których zechcę powrócić. Na emeryturze (jeśli jej doczekam) zmierzam obejrzeć WSZYSTKO po kolei.
Przy okazji remanentu zwrócę uwagę na opisy z okładek. Może znajdę coś z DA.
Obecnie preferuję 5.1 (kiedyś pisałem z jakich powodów). Natomiast mając warunki lokalowe Sokala może rozważałbym 7.1. (?).
No, sobota. Dziś mamy zamiar zaliczyć dwa filmy. Ja to zrobię na pewno. Zaraz rozwijam ekran.
Wielokrotnie pisałem, że dźwięk w filmie jest mega ważny. Jeśli ktoś posiada krążki i sprzęt Dolby Atmos to oczywiście powinien za tego korzystać.
W listopadzie robię porządny remanent w płytach. Sporo z nich oddam. Pozostawię tylko te tytuły, do których zechcę powrócić. Na emeryturze (jeśli jej doczekam) zmierzam obejrzeć WSZYSTKO po kolei.
Przy okazji remanentu zwrócę uwagę na opisy z okładek. Może znajdę coś z DA. Obecnie preferuję 5.1 (kiedyś pisałem z jakich powodów). Natomiast mając warunki lokalowe Sokala może rozważałbym 7.1. (?).
No, sobota. Dziś mamy zamiar zaliczyć dwa filmy. Ja to zrobię na pewno. Zaraz rozwijam ekran.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.