Hobbit: Pustkowie - Wiadomo. Już na półce - dodatki przestudiowane.
Wilk z WS - Tyle kontrowersji na ekranie, że na początku film się wydał wszystkim arcydziełem. Ostatecznie 7/10 - już na półce, w steelbooku.
47 Roninów - film, o którym już prawie nikt nie pamięta. 5/10 - nie kupię nawet w promocji.
Amrican Hustle - dobry głównie dzięki popisówie aktorów. 6/10 - kupię za 20 PLN.
Zniewolony - 4/10. Dziękuję, postoję.
Witaj w klubie - dobry film ale czy na powtórny seans? Kupię za 20 PLN.
Ona - kupię w trybie pilnym ale ciągłe promocje na inne filmy trochę to opóźniają.
Jack Strong - polskie Argo. Pierwszy polski film na którym byłem w kinie (przy ponad 300 seansach). Kupię jak już będzie w normalnej cenie.
Wielkie Piękno - czekam na drobną przecenę i biorę! 9/10
Noe - zawodzą moi ulubieni reżyserzy 5/10 - ma dobre momenty, warte te 20 PLN.
Grand Budapest - nie zachwycił. Wezmę za 30 PLN.
Spider Man 2 - lepszy od 1, już na półce.
Godzilla - 6/10 film niezły. Byłem ciekaw 3D - już na półce.
Xmen - film jak cała seria, elementarne 7/10 - dorzucę do pazurów kiedyś.
Robocop - miłe zaskoczenie 7,5/10 - kupione ale Saturn anulował zamówienie, czekam na przecenę.
Czarownica - zupełnie wporządku. Kupię kiedyś.
Na skraju jutra - 8/10 już na półce.
300 Rise - nic poza cyckami Evy Green. 5/10 - jeśli dołączy to tylko w pakiecie z hełmem.
Ewolucja Planety Małp - 8/10 głowa Caesara już jest jednym z efektowniejszych składowych kolekcji.
Strażnicy Galaktyki - przesadny entuzjazm. 6/10 - kupię jeśli w 3D za 30 PLN.
Zółwie Ninja - fekalia.
Boyhood - spoko projekt, ale bez chęci na powtórkę.
Sin City 2 - trudno przebić doskonałą pierwszą część. Niemniej, seans udany. W styczniu kolekcjonerka albo steelbook.
Serce Lwa - skandynawska do przesady poprawna poprawność polityczna. Pas.
Zaginiona dziewczyna - nie widzę czego mógłbym szukać przy kolejnym seansie. 8/10 ale na raz.
Miasto 44 - Za przewietrzenie polskiej kinematografii 8/10. Drugi polski film w kinie, kolejny który chętnie dołączę do kolekcji. Świat się kończy.
Mama - film, który warto polecić. Wezmę.
Interstellar - Nie zachwycił, nie nudził. Historią się nie przejąłem ale do popcornu podszedł.
Z tegorocznych dotrę jeszcze na Igrzyska, Hobbita i Wolnego Strzelca i zakładam, że każdy znajdzie swoje miejsce na półce.
Wilk z WS - Tyle kontrowersji na ekranie, że na początku film się wydał wszystkim arcydziełem. Ostatecznie 7/10 - już na półce, w steelbooku.
47 Roninów - film, o którym już prawie nikt nie pamięta. 5/10 - nie kupię nawet w promocji.
Amrican Hustle - dobry głównie dzięki popisówie aktorów. 6/10 - kupię za 20 PLN.
Zniewolony - 4/10. Dziękuję, postoję.
Witaj w klubie - dobry film ale czy na powtórny seans? Kupię za 20 PLN.
Ona - kupię w trybie pilnym ale ciągłe promocje na inne filmy trochę to opóźniają.
Jack Strong - polskie Argo. Pierwszy polski film na którym byłem w kinie (przy ponad 300 seansach). Kupię jak już będzie w normalnej cenie.
Wielkie Piękno - czekam na drobną przecenę i biorę! 9/10
Noe - zawodzą moi ulubieni reżyserzy 5/10 - ma dobre momenty, warte te 20 PLN.
Grand Budapest - nie zachwycił. Wezmę za 30 PLN.
Spider Man 2 - lepszy od 1, już na półce.
Godzilla - 6/10 film niezły. Byłem ciekaw 3D - już na półce.
Xmen - film jak cała seria, elementarne 7/10 - dorzucę do pazurów kiedyś.
Robocop - miłe zaskoczenie 7,5/10 - kupione ale Saturn anulował zamówienie, czekam na przecenę.
Czarownica - zupełnie wporządku. Kupię kiedyś.
Na skraju jutra - 8/10 już na półce.
300 Rise - nic poza cyckami Evy Green. 5/10 - jeśli dołączy to tylko w pakiecie z hełmem.
Ewolucja Planety Małp - 8/10 głowa Caesara już jest jednym z efektowniejszych składowych kolekcji.
Strażnicy Galaktyki - przesadny entuzjazm. 6/10 - kupię jeśli w 3D za 30 PLN.
Zółwie Ninja - fekalia.
Boyhood - spoko projekt, ale bez chęci na powtórkę.
Sin City 2 - trudno przebić doskonałą pierwszą część. Niemniej, seans udany. W styczniu kolekcjonerka albo steelbook.
Serce Lwa - skandynawska do przesady poprawna poprawność polityczna. Pas.
Zaginiona dziewczyna - nie widzę czego mógłbym szukać przy kolejnym seansie. 8/10 ale na raz.
Miasto 44 - Za przewietrzenie polskiej kinematografii 8/10. Drugi polski film w kinie, kolejny który chętnie dołączę do kolekcji. Świat się kończy.
Mama - film, który warto polecić. Wezmę.
Interstellar - Nie zachwycił, nie nudził. Historią się nie przejąłem ale do popcornu podszedł.
Z tegorocznych dotrę jeszcze na Igrzyska, Hobbita i Wolnego Strzelca i zakładam, że każdy znajdzie swoje miejsce na półce.