04-01-2015, 11:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2015, 11:23 przez Jaszczomp89.)
^^ zajebisty screenshot 
A co do grafy to powiedziałbym, że nawet kilkanaście kroków do przodu
Dla mnie jak dla niedzielnego gracza grafika jest naprawdę ładna, tym bardziej, że w wymagające gry pecetowe nie grałem już ładnych kilka lat. Czekam na nowego Wiedźmina co pokaże w kwestii możliwości konsoli i wyciskania z niej siódmych potów.
Grając ostatnio w The Last Of Us wsiąkłem w historię całkowicie, nawet narzeczona, która graczem nigdy nie była śmiga teraz na padzie jak zapalony gracz
Jestem już na końcu głównej historii, zostanie jeszcze dlc no i niestety już koniec tej świetnej gry. Jak dla mnie 10/10 mimo denerwujących niedoróbek (wczoraj zawiesiła mi się jedna postać przez co trzeba było wczytywać grę i część etapu przechodzić jeszcze raz). Dla tej gry GTA V poszło w odstawke a to już coś znaczy 
W tym tygodniu pojawi się u mnie jeszcze Tomb Raider: Definitive Edition, no i myślę nad zakupem ps plus co by sobie pograć po sieci, te 200 zł na rok już chyba odżałuje

A co do grafy to powiedziałbym, że nawet kilkanaście kroków do przodu
Dla mnie jak dla niedzielnego gracza grafika jest naprawdę ładna, tym bardziej, że w wymagające gry pecetowe nie grałem już ładnych kilka lat. Czekam na nowego Wiedźmina co pokaże w kwestii możliwości konsoli i wyciskania z niej siódmych potów.Grając ostatnio w The Last Of Us wsiąkłem w historię całkowicie, nawet narzeczona, która graczem nigdy nie była śmiga teraz na padzie jak zapalony gracz
Jestem już na końcu głównej historii, zostanie jeszcze dlc no i niestety już koniec tej świetnej gry. Jak dla mnie 10/10 mimo denerwujących niedoróbek (wczoraj zawiesiła mi się jedna postać przez co trzeba było wczytywać grę i część etapu przechodzić jeszcze raz). Dla tej gry GTA V poszło w odstawke a to już coś znaczy 
W tym tygodniu pojawi się u mnie jeszcze Tomb Raider: Definitive Edition, no i myślę nad zakupem ps plus co by sobie pograć po sieci, te 200 zł na rok już chyba odżałuje