02-01-2019, 17:03
(02-01-2019, 16:39)Ethan napisał(a): nie zaskoczyłes mnie, bo z pewnego źródła wiem, że po aferze sprzed kilku lat ten proceder mocno wyhamował w media marktach. może w empikach jest obecny bo tam mnóstwo pracowników, względem działów muzyczno-filmowych media marktów, które są wygaszane, a w dobie hbo go i streamowania netflixa po 4, nikomu nie chciałoby się bawić w wypożyczanie, więc odejdźmy od teorii spiskowych.
ale przechodzimy teraz do akcji imperiala. przeglądałem ostatnio półki przy okazji tej akcji za 22,99 i niestety nie widziałem nic oryginalnie zafoliowanego. Sprawa się ma jednak tak, że najprawdopodobniej filmostrada i imperial nie radziły sobie ze zrywaniem naklejek ze swoich akcji 2 za 49,99 czy inne i łatwiej było im dane tytuły pewnie rozfoliować i ponownie zafoliować. Nie wiem czy ktoś z Was próbował kiedyś zdzierać taka naklejkę?
Ale jakie teorie spiskowe? Ja wiem z doświadczenia. I co się uczepiłeś tych działów filmowych jeżeli filmy może wypożyczać każdy pracownik? Dziwny człowiek z Ciebie. Chcesz powiedzieć, że Imperial pakuje maszynowo, następnie rozpakowują filmy po czym ręcznie foliują każdy film? To jest twoja teoria spiskowa?