Faktem jest, że osobiście widziałem w MM filmy od Imperiala foliowane powtórnie, ale to nie była cała oferta wyprzedażowa w taki sposób zapakowana. Pomiędzy filmami w foliach termokurczliwych były także egzemplarze w foliach maszynowych / fabrycznych. I to nierzadko były te same tytuły w dwojaki sposób pakowane. Sam zakupiłem kilka filmów z tej promocji, ale wybierałem egzemplarze foliowane fabrycznie.
A ostatni zakup z promocji empiku, o którym pisałem wcześniej był zafoliowany ponownie i pomimo, że przyszedł z empik.com z ich magazynu to posiadał nalepkę z ceną, więc był zdjęty z półki w salonie stacjonarnym, a wcześniej na 100% ktoś w nim grzebał, bo ewidentnie były tłuste paluchy na płycie jak i na pudełku.
A ostatni zakup z promocji empiku, o którym pisałem wcześniej był zafoliowany ponownie i pomimo, że przyszedł z empik.com z ich magazynu to posiadał nalepkę z ceną, więc był zdjęty z półki w salonie stacjonarnym, a wcześniej na 100% ktoś w nim grzebał, bo ewidentnie były tłuste paluchy na płycie jak i na pudełku.