14-01-2019, 16:44
(14-01-2019, 13:47)Daras napisał(a): Już jakiś czas temu podjąłem decyzję o nieodbieraniu płyt foliowanych amatorsko. Drażnią mnie tłuste odciski paluchów, w gorszym przypadku także zarysowania. Koniec z tym
Pierwsza „Dunkierka” nie dość, że zgrzana na kolanie, to w dodatku latała. Drugą także oddałem z opisanego we wcześniejszych postach powodu.
Podziwiam Cie za to. Tylko czy opłaca Ci się coś takiego? Pewnie więcej na paliwo wydałeś na jeżdżenie do tego empiku niż zaoszczędziłeś na tej promocji względem pierwotnej ceny. Oczywiście nie moja sprawa i każdy może sobie robić co chce ale czy wy coś z tymi foliami potem robicie, że to jest taki problem dla was, że jakiś film w promocji ma inną folię? Zrozumiał bym jak bym brał z półki nówkę sztukę za 100-150 zł i była by w jakiś sposób zniszczona. No ale folia? Czy nawet jakiś odciska palca … no zrozumiał bym porysowaną płytę czy podłamane pudełko …
Odwiedziłem dziś MM w Łodzi w Galerii Łódzkiej i dorzucili trochę BD z przecen i muzyki. Z ciekawszych pozycji Bitwa o Los Angeles steel za 35zł, Mroczna Wierza steel za 60zł ( jest z 4-5 sztuk ) i jeszcze Mission Impossible 5 czesc steel za 40. Z muzyki filmowej Strażnicy Galaktyki 2 za 19zł i Czarna Pantera za 30zł