16-01-2019, 15:37
Ja dostałem takiego maila:
Szanowny Kliencie,
nawiązując do zamówienia 78802939-01 i 02 pragnę poinformować, że po weryfikacji sprawy w naszym markecie zamówione przez Pana łyty nie zostały dostarczone przez dystrybutora.
Jednocześnie informuję, że do końca tygodnia otrzyma Pan wiadomość mailową czy zamówienie będzie realizowane czy jednak zostanie anulowane.
Nadmienię, że pozycje, które Pan zamówił nie są jeszcze dostępne na rynku i na obecną chwilę oczekujemy na informację od dystrybutora czy płyty zostaną wysłane czy będzie opóźnienie.
Serdecznie przepraszam za wszelkie niedogodności i bardzo proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na wiadomość mailową.
W razie dodatkowych pytań zapraszam do ponownego kontaktu.
Z poważaniem,
Ewelina Konieczna
Zespół Media Markt
Także u mnie kwestia jest nadal nierozstrzygnięta.
Szanowny Kliencie,
nawiązując do zamówienia 78802939-01 i 02 pragnę poinformować, że po weryfikacji sprawy w naszym markecie zamówione przez Pana łyty nie zostały dostarczone przez dystrybutora.
Jednocześnie informuję, że do końca tygodnia otrzyma Pan wiadomość mailową czy zamówienie będzie realizowane czy jednak zostanie anulowane.
Nadmienię, że pozycje, które Pan zamówił nie są jeszcze dostępne na rynku i na obecną chwilę oczekujemy na informację od dystrybutora czy płyty zostaną wysłane czy będzie opóźnienie.
Serdecznie przepraszam za wszelkie niedogodności i bardzo proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na wiadomość mailową.
W razie dodatkowych pytań zapraszam do ponownego kontaktu.
Z poważaniem,
Ewelina Konieczna
Zespół Media Markt
Także u mnie kwestia jest nadal nierozstrzygnięta.
Kino domowe:
Telewizor: LG OLED 55C7V
Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820
Przystawka box: Apple TV 4K
Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)
Telewizor: LG OLED 55C7V
Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820
Przystawka box: Apple TV 4K
Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)