01-02-2019, 02:46
(31-01-2019, 20:12)laware napisał(a): "Zapach kobiety" jeden z moich ulubionych filmów ze świetną rolą Ala Pacino SmileDokładnie, dla mnie Pacino to geniusz aktorstwa. Zdecydowanie ulubiony aktor

(31-01-2019, 20:16)Wolfman napisał(a): Smarzowski to wg mnie jeden z lepszych polskich reżyserów.Też tak sądzę. Według mnie w polskim kinie najlepszą jakość i markę oferuje Smarzowski. Dalej długo, długo nic. Jego filmy szczególnie do mnie trafiają swoją surowością, łamaniem schematów montażowych, dźwiękiem, muzyką, doborem aktorów. Stylistyka i smak są nie do podrobienia i totalnie trafiają w mój gust! Też boleję nad nakładem jego filmów. Dom zły i Różę wyrwałem na allegro.
A Smarzu podobno ma robić serial o tym co było przed chrztem Polski (coś o piastach o ile dobrze pamiętam). Wyobrażacie sobie taki temat w jego rękach?

(31-01-2019, 20:20)Gieferg napisał(a): Faktycznie coś nie tak z tym LOTRem, w zbiorczym są inne okładkiEj faktycznie. No i od razu nawiązało się ciekawe spostrzeżenie. LOTR dostałem jako prezent już jakiś czas temu. Kupiony był gdzieś na necie, postaram się dopytać jak gdzie. Nie wiedziałem o innym wydaniu do teraz..
(31-01-2019, 20:31)Mefisto napisał(a): Spoko kolekcja. I fajny dywan. Też mam kudłacza i niestety cholera mnie bierze z czyszczeniem tego, więc wkrótce się pożegnamy. Jak sobie radzisz?Dzięki, kudłacza mam już 3 lata i do tego jeszcze dodatkowe dwa kudłacze w postaci maine coonów, więc czasami niezłe fanty można w nim znaleźć
Masa kłaków, żwirku, raz było nawet nasrane. Więc dywanik jest bardzo często trzepany i w nagłych przypadkach od razu prany. Nie jest łatwo 
(31-01-2019, 21:06)microbendix napisał(a): ale niesmak mi pozostał.No właśnie teraz ja też odczuwam taki niesmak, bo obczaiłem jak wygląda to wydanie z właściwymi płytkami. A można było pozostać nieświadomym ;P