07-02-2019, 13:35
(06-02-2019, 20:49)Bondp napisał(a): Jak ktoś chce zobaczyć co mam nowego to nic trudnego zajrzeć na mój kanał jest także opcja darmowej he he subskrybcji .
https://www.youtube.com/channel/UCuqOY5rAXyGaNffghsbQcQQ?view_as=subscriber
A tak na marginesie sam mam pewnie więcej filmów niż połowa kolekcjonerów tutaj i to raczej nie takich w cenie 3za2.
Jest dobrze.
(30-01-2019, 13:51)Daras napisał(a): ...Paznokcie zadbane i w ogóle...
Filmik warto obejrzeć nie tylko dla cudownych dłoni, o których byłeś uprzejmy wspomnieć. Pomysł nowego otwarcia uważam za interesujący. O ile prezentowanie samych figurek (np. POPKów) koiło me emocje, to już nowa prezentacja zadziałała orzeźwiająco.
Z zaciekawieniem oceniłem kolekcjonerskie wydania znanych mi tytułów. Klip puściłem dwa razy. Dlaczego? Ano pomysł eksponowania figurek wraz z przypisanymi do nich płytami, i to w takiej ilości, zasługuje na punkcik reputacyjny. Właśnie go przydzieliłem.
W swoich „zasobach” posiadam tylko jedno pudełko z gadżetem i krążkiem. Na więcej po prostu brakuje mi miejsca.
Niniejsze forum wydaje się najlepszym w Polsce miejscem dla filmowych kolekcjonerów. Każdy zamieszczony tu post podbija wątek, a „kontrowersyjne” komentarze zachęcają innych do zerknięcia na Twoje filmiki. Zaliczyłeś w swoim temacie gros wejść.
Dygresja. Niekiedy w realu zyskiwałem na popularności dzięki aktywności zawodowej. Oprócz słów uznania docierały do mnie również „hejty z czapy”. Wówczas dobra znajoma powiedziała: Ważne, że o tobie w ogóle mówią! Nie istotne czy dobrze, czy źle.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

.