07-02-2019, 16:41
Dziękuję za wsparcie i miłe słowa
.
Zabawa z POPkami to taki dodatkowy i polepszajacy nastrój konik kolekcjonerski w stosunku do "poważnych figurek" czy innych " kolekcjonerek"
Ostatnio próbuję zostawić kilka wiodących serii w mojek kolekcji ale trudno coś odrzucić tyle tam dobrego
Króluje Łowca Androidów ale Matrix , Indiana Jones , Predator , Piraci i kilka innych nie pozwala się z nimi rozstać .
Postaram się częściej dodawać zdjęcia z kolekcji bo nie każdy chce ogladać to w wersji filmowej .
Dziś zawitał nowy nabytek , sam RICK DECKARD i jestem z niego bardzo zadowolony .
Pozdrawiam wszystkich maniaków filmowych i nie tylko
.
.Zabawa z POPkami to taki dodatkowy i polepszajacy nastrój konik kolekcjonerski w stosunku do "poważnych figurek" czy innych " kolekcjonerek"
Ostatnio próbuję zostawić kilka wiodących serii w mojek kolekcji ale trudno coś odrzucić tyle tam dobrego
Króluje Łowca Androidów ale Matrix , Indiana Jones , Predator , Piraci i kilka innych nie pozwala się z nimi rozstać .
Postaram się częściej dodawać zdjęcia z kolekcji bo nie każdy chce ogladać to w wersji filmowej .
Dziś zawitał nowy nabytek , sam RICK DECKARD i jestem z niego bardzo zadowolony .
Pozdrawiam wszystkich maniaków filmowych i nie tylko
.