W skrócie: Patrzcie jaki jestem zajebisty!!! Patrzcie jaki ze mnie znawca!!! Patrzcie jaki mam gust!!!
No, obejrzałem zwiastun, niestety nie zainteresował mnie, sorry. Zasadniczo (co nie znaczy, że w ogóle) nie oglądam filmów o codziennym życiu i problemach innych ludzi*, mam własne i mi w zupełności wystarczają.
* chyba że to prawdziwi ludzie, którzy mnie interesują również poza-filmowo.
No, obejrzałem zwiastun, niestety nie zainteresował mnie, sorry. Zasadniczo (co nie znaczy, że w ogóle) nie oglądam filmów o codziennym życiu i problemach innych ludzi*, mam własne i mi w zupełności wystarczają.
* chyba że to prawdziwi ludzie, którzy mnie interesują również poza-filmowo.
Cytat:gardzących hiphopem (mimo, że to gatunek często bardziej kreatywny niż rock)Pierwsza zasada - muzyka nie może mnie wkurwiać przy słuchaniu. Rapowanki tego problemu mimo swojej rzekomej kreatywności jakoś nie są w stanie przeskoczyć.
Cytat:Nikt nic nie musi kupować. Fajnie by było jednak aby te kolekcje były tutaj bardziej różnorodne.Czytaj: fajnie by było jakby ludzie kupowali to, co Ethan uważa za wartościowe zamiast tego, co sami mają ochotę oglądać. Wtedy Ethan by się lepiej czuł na tym forum i nie musiałby ubolewać jakie bezguścia go otaczają.
Sebas napisał(a):po zakupie odwracasz na drugą stronę i tam żadnych znaczków nadrukowanych już nie ma.Dokładnie, większość niemieckich wydań, które mam na półce tak ma, chyba tylko Cleopatra jest skazana na wielkie oznaczenie wiekowe.