28-02-2019, 23:37
(28-02-2019, 19:12)KaMario napisał(a): Pewnie będzie, że marudzę, bo przecież tylko płyta się liczy, płyta... która jak zawsze była uwalona czyimiś paluchami, w steelboku również - każdy z trzech dysków bez wyjątku.
Nie, nie marudzisz. Coraz bardziej szkoda mi kasy na niechlujstwo.
(12-08-2018, 12:22)Daras napisał(a): Jakiś czas temu napisałem, że zrezygnowałem z kupowania filmów od Filmostrady. (...) Jednak ostatnio, z uwagi na atrakcyjną promocję w MM, uległem pokusie. Za 49,99 kupiłem dwie płyty, w tym steelbooka „The Bourne Identity”. Takiej okazji nie mogłem przepuścić, tym bardziej, że mój zapasowy odtwarzacz czyta wszystko. Cały asortyment w markecie (uwaga!) był zafoliowany fabrycznie. Żadnych pofałdowań folii itp. Ale te palce!. To nawet nie jest pot. Pakowacz najprawdopodobniej wkładając krążki do pudełek wcinał pieczyste bez użycia sztućców.
(...)
Na forum mamy gros wpisów krytycznych wobec Filmostrady. Kiedyś przyobiecałem, że do nich napiszę. Powoli do tego dojrzewam...
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.