05-03-2019, 15:20
Ponieważ od dłuższego czasu nie ma kontaktu z użytkownikiem kew97 a w poście otwierającym poginęły wszystkie zdjęcia to poprosiłem Mateusza o dostęp do edycji tego postu i wprowadziłem poprawki. Obecnie wszystkie zdjęcia będące linkami do filmoskopu pochodzą bezpośrednio z niego więc nie ma obawy, że ponownie znikną. Przy okazji dodałem trzy wydania. Pozostałe zdjęcia udało mi się uzupełnić nowymi znalezionymi w internecie. Wstawiłem je na swój serwer więc też nie powinny zniknąć (przynajmniej dopóki go opłacam
). Pozwoliłem sobie też na drobną korektę prezentowania wydań. Wcześniej każde zdjęcie było w oddzielnym wierszu co powodowało spore rozciągnięcie wpisu. Obecnie okładki danego tytułu są obok siebie. Reszta to oryginalna treść przygotowana przez kew97.
). Pozwoliłem sobie też na drobną korektę prezentowania wydań. Wcześniej każde zdjęcie było w oddzielnym wierszu co powodowało spore rozciągnięcie wpisu. Obecnie okładki danego tytułu są obok siebie. Reszta to oryginalna treść przygotowana przez kew97.