25-04-2019, 18:16
Stało się dokładnie to co przewidziałem razem ze znajomym.
Podróż w czasie przez wymiar kwantowy celem pozyskania kamieni przed Thanosem
Zaskoczył mnie za to sam początek filmu i pierwsze 20-30 minut (zabicie Thanosa).
Kapitan Marvel tak jak sądziłem przesadzona na maksa. Na szczęście są tylko 2 ważne sceny z nią. Plotka mówi, że po kontrowersjach z Kapitan Marvel przygotowali 2 wersje Endgame (tam gdzie gra dużą rolę i tam gdzie jest jej niewiele i jeśli to prawda to dostaliśmy właśnie tą drugą opcję).
Fajnie i zabawnie wyszedł im Profesor Hulk oraz spasiony Thor.
Jest kilka wzruszających scen, dokończenie i pożegnanie kilku postaci.
Myślę, że nie przebiją już w kolejnych filmach poziomu 2 ostatnich części Avengersów.
Podróż w czasie przez wymiar kwantowy celem pozyskania kamieni przed Thanosem
Zaskoczył mnie za to sam początek filmu i pierwsze 20-30 minut (zabicie Thanosa).
Kapitan Marvel tak jak sądziłem przesadzona na maksa. Na szczęście są tylko 2 ważne sceny z nią. Plotka mówi, że po kontrowersjach z Kapitan Marvel przygotowali 2 wersje Endgame (tam gdzie gra dużą rolę i tam gdzie jest jej niewiele i jeśli to prawda to dostaliśmy właśnie tą drugą opcję).
Fajnie i zabawnie wyszedł im Profesor Hulk oraz spasiony Thor.
Jest kilka wzruszających scen, dokończenie i pożegnanie kilku postaci.
Myślę, że nie przebiją już w kolejnych filmach poziomu 2 ostatnich części Avengersów.
LG OLED 55 C6, Sony X700, Denon X1300W, Jamo S809, S81, S801, S8 ATM, S803, Xbox Series X, Playstation 5