Słuchałem komentarza cierpliwie i zastanawiałem się czy jajo świeci. A tu proszę, jednak tak.
Szkoda tylko, że niezbyt mocno. Popracowałbym trochę nad obcym. Kumpel zainstalował kiedyś czarnemu popiersiu W. Lenina czerwone diody w miejsce oczu. Całość prezentowała się naprawdę intrygująco.
Na marginesie. Niekiedy oglądam w necie klipy z opisami filmów. Ostatnio zauważyłem na półce recenzentów Popki.
Potwierdzając rzeczony fakt chciałem wkleić tu stosowny link. Jednak ostatecznie uznałem, iż figurki zaczynają masowo gościć w domach wszelkiej maści filmożerców i klip nie będzie stanowił większej atrakcji.
Szkoda tylko, że niezbyt mocno. Popracowałbym trochę nad obcym. Kumpel zainstalował kiedyś czarnemu popiersiu W. Lenina czerwone diody w miejsce oczu. Całość prezentowała się naprawdę intrygująco. Na marginesie. Niekiedy oglądam w necie klipy z opisami filmów. Ostatnio zauważyłem na półce recenzentów Popki.
Potwierdzając rzeczony fakt chciałem wkleić tu stosowny link. Jednak ostatecznie uznałem, iż figurki zaczynają masowo gościć w domach wszelkiej maści filmożerców i klip nie będzie stanowił większej atrakcji.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.