@Misfit
Pisząc o remasterze Apollo 13 masz na myśli wersję tzw 20th Anniversary? To można kupić bez problemu za jakieś 7euro albo 7 funtów, w aktualnej promocji na zavvi. Wydanie PL sprzedać można bez problemu w cex. Jak mnie zacznie denerwować, to zawsze mogę wymienić.
Pisząc o remasterze Apollo 13 masz na myśli wersję tzw 20th Anniversary? To można kupić bez problemu za jakieś 7euro albo 7 funtów, w aktualnej promocji na zavvi. Wydanie PL sprzedać można bez problemu w cex. Jak mnie zacznie denerwować, to zawsze mogę wymienić.
(06-05-2019, 17:54)misfit napisał(a): zazdroszczę jeśli taki na maksa wyostrzony obraz Ci nie przeszkadzaJa po prostu mam jeszcze trochę filmów na DVD (które nie są dostępne na BD w formie innej niz używki) więc niejako jestem przyzwyczajony, że obraz jest czasem nie taki jak bym chciał.
(06-05-2019, 17:54)misfit napisał(a): AFAIK nie ma nigdzie tego remastera z pl wersją, nie licząc wydania UHD, którym jak mniemam nie jesteś zainteresowany.Póki co mam bardzo mało filmów w 4K, ale to sie ciągle zmienia. Czekam właśnie na przesyłkę z Dark Crystal w UHD, kolejny będzie pewnie Ready Player One i Szergowiec Ryan. Tak jak w przypadku wejścia w BD, wole mieć na początku te kilkanaście filmów u siebie na półce, zanim zakupię stosowny odtwarzacz. Tak więc wydania UHD powoli pojawiają się w moim archiwum, ale bez specjalnego pośpiechu. Apollo 13 w UHD ma cenę około 14 euro na włoskim amazonie i to bez żadnej promocji. Kto wie, jak będzie brakowało jakiegoś wydania, żeby załapać się na promocję, to może dorzucę go do koszyka...
niespotykanie spokojny człowiek