(06-07-2019, 13:02)Daras napisał(a): Jednak w tym wszystkim, jak sądzę, ważna jest wierność zdrowym zasadom. Jednak. Chwiejność i częste zmiany poglądów są domeną „czołowych przedstawicieli”, nie miłośników kina. Prawda?Zgadza się.
(06-07-2019, 13:02)Daras napisał(a): Trza coś robić.Stąd mój wpis. Trzeba takie sprawy nagłaśniać. Brak reakcji zwyczajnie działa na naszą niekorzyść. Co z tego, że postąpimy uczciwie. Druga strona musi być świadoma błędów i ich konsekwencji. Są przecież nieliczne, ale jednak uczciwe i rzetelne sklepy. Trzymają poziom obsługi, pomimo tego że konkurencja wygrywa niższymi cenami (bo nie inwestuje w jakość). Ja wolę trochę przepłacić, ale mieć pewność, że zostanę obsłużony jak należy. Z podobnych względów nie kupuję płyt BD od wiadomego polskiego dystrybutora. Mogę interesujące mnie wydaniu kupić w Czechach lub na amazonach, czy w zavvi. Bez większych niespodzianek. Mam alternatywę, to ją wybieram.
Jak się ma to wszystko to sklepu zoom? Tak jak napisał Kolega misfit. Ktoś ma z tym sklepem regularnie problemy? Prosta rada - kupować gdzie indziej. Są w UK alternatywy. A że są droższe - cóż taki jest koszt lepszej obsługi. Jakość jest zawsze droższa od "bylejakości".
niespotykanie spokojny człowiek