11-09-2019, 11:37
(10-09-2019, 14:33)Mierzwiak napisał(a): Po pierwsze, to sprzedawca ustala sobie cenę na podstawie własnego widzimisię, więc w jaki sposób jest to realna cena?Realna bo po ok 100 zł kosztują steel'e gdy wychodzą. Odniosłem się do przykładowej ceny 100 zł za steel Batmana. Kiedy ten steel'book Batmana był za 30-50 zł? Nie napisałem nigdzie że jest warty 10 razy tyle tylko tyle co powiedzmy nowy steelbook na obecne czasy u nas w kraju. Skoro film w opakowaniu zwykłym jest w sklepach po 40-50 zł to 100 zł za steel to jest realna cena. Nie wiem czego ty nie zrozumiałeś. Chyba logiczne że jak by wystawił za 500 zł to realna cena raczej to by nie było. Myślałem, że to dość logiczne dla osoby mającej tyle postów i będącej na bieżąco z cenami i zakupami filmów.
Po drugie, to nie jest windowanie ceny? Naprawdę? Jeśli coś można było kupić za 30-50 zł, to wcale nie znaczy że jest warte 10 razy tyle tylko dlatego, że skończył się nakład. Czemu nie od razu 5000 zł za takiego steelbooka? Rozumiem że jeśli ktoś za tyle wystawi, to wtedy też będzie to realna cena, tak?