14-09-2019, 16:13
(14-09-2019, 12:13)pred895 napisał(a): Myślałem o tym, tylko martwię się czy oby tłumaczenia kwestii Hiszpańskich nie są wtopione w film... Z drugiej strony zavvi ma świetną ofertę na sezon 1 - 3 BD - z Kodem WELCOME36 wychodzi za 26,5 £ . Wydanie od Arrow a oni raczej takich baboli by nie wydawaliRozumiem że napisy z płyty da sie wywalić poza kadr i nie będzie ich kompletnie widać a ten z pena normalnie jak mi się podoba ?? Jak tak to oppo nie ma równych i biere ten zestaw w ciemno
Mam wydanie z UK, więc mogę potwierdzić, że pojawiają się angielskie napisy, które możesz sobie obniżyć. Przy niektórych dialogach są lekko widoczne, ale nie na tyle, żeby przeszkadzały. U siebie ustawiłem polskie napisy na kolor niebieski i jest ok. A te napisy, które się pojawiają, gdy aktorzy mówią po hiszpańsku, będą pewnie obecne w każdym innym wydaniu.

Rozumiem że napisy z płyty da sie wywalić poza kadr i nie będzie ich kompletnie widać a ten z pena normalnie jak mi się podoba ?? Jak tak to oppo nie ma równych i biere ten zestaw w ciemno