03-02-2015, 18:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2015, 18:49 przez Jaszczomp89.)
Ok, Playstation 4 męczę już jakieś 1,5 miesiąca i w dalszym ciągu nie żałuje zakupu 
Doszła jeszcze do tego subskrypcja Ps Plus + COD Advanced Warfare i...w sumie w nic innego póki co nie gram
Sam nie przypuszczałem, że będę grał w fpsy na padzie i to jeszcze w muti! I gra się naprawdę świetnie! No i mówię to jako gracz, który do tej pory grał na pecetach. Gra jest naprawdę dynamiczna (miejscami chyba aż za bardzo) i wymagająca. Co do single player w tej grze to pograłem może z jakieś 15 min. i wróciłem do multi
A wracając do pada (analogi w dualshocku 4 jeszcze się nie rozpadły
) to widzę, że coraz więcej graczy, którzy grają na piecach używa jako kontrolera pada od xbox'a, w sumie gra na padzie jest naprawdę wygodna.
Co do The Last of Us podtrzymuje, że jest to jedna z najlepszych gier w ogóle. Nawet multi jest całkiem sympatyczne i nastawione bardziej na pracę w grupie i taktykę. GTA V jakoś poszło w odstawkę, jakiś czas po pojawieniu się Trevora w fabule misje zaczęły nudzić i póki co nie chce mi się do tego wracać, a o multi już w ogóle nie myślę.
Jeśli chodzi o Tomb Raider Definitive Edition to gra jest naprawdę miodna, nowe podejście do samej postaci Lary na wielki plus, no i grafika chyba jedna z lepszych na ps4 póki co.
EDIT.
Testuje ktoś bętę Battlefield Hardline? Jak coś od dzisiaj do pobrania dla wszystkich posiadaczy ps4
Trzeba przygotować 11 gb na dysku i beta trwa chyba przez pięć dni.

Doszła jeszcze do tego subskrypcja Ps Plus + COD Advanced Warfare i...w sumie w nic innego póki co nie gram
Sam nie przypuszczałem, że będę grał w fpsy na padzie i to jeszcze w muti! I gra się naprawdę świetnie! No i mówię to jako gracz, który do tej pory grał na pecetach. Gra jest naprawdę dynamiczna (miejscami chyba aż za bardzo) i wymagająca. Co do single player w tej grze to pograłem może z jakieś 15 min. i wróciłem do multi
A wracając do pada (analogi w dualshocku 4 jeszcze się nie rozpadły
) to widzę, że coraz więcej graczy, którzy grają na piecach używa jako kontrolera pada od xbox'a, w sumie gra na padzie jest naprawdę wygodna.Co do The Last of Us podtrzymuje, że jest to jedna z najlepszych gier w ogóle. Nawet multi jest całkiem sympatyczne i nastawione bardziej na pracę w grupie i taktykę. GTA V jakoś poszło w odstawkę, jakiś czas po pojawieniu się Trevora w fabule misje zaczęły nudzić i póki co nie chce mi się do tego wracać, a o multi już w ogóle nie myślę.
Jeśli chodzi o Tomb Raider Definitive Edition to gra jest naprawdę miodna, nowe podejście do samej postaci Lary na wielki plus, no i grafika chyba jedna z lepszych na ps4 póki co.
EDIT.
Testuje ktoś bętę Battlefield Hardline? Jak coś od dzisiaj do pobrania dla wszystkich posiadaczy ps4
Trzeba przygotować 11 gb na dysku i beta trwa chyba przez pięć dni.