(01-10-2019, 13:50)malin1976 napisał(a): Ja pyerdole przecież piszę że w biedrach były bundle z bloodborneWiem o czym była dyskusja, pytanie jest czy sam wiesz o czym piszesz. Bo jeden w tym wielki burdel. Coś gdzieś, ktoś i jakaś biedra coś, kiedyś i jak.
Wątek idzie o kolekcji, a żeście mu burdel zrobili o konsolach i grach nie do sprzedaży oddzielnej, sprzedawanych oddzielnie to inna sprawa. Nie jest to żadna nowa praktyka. W zasadzie od PS2/Xbox classic/Gamecube jest to praktykowane. Bo już w tym okresie były gry z drukowanymi okładkami z tą informacją. Wtedy to nie rzucało się w oczy? Dziwne, bo Sony za czasów Ps2 od groma tych bundli sprzedawało z tego rodzaju grami.
(01-10-2019, 13:58)djgromo napisał(a): Jakby co to o tym pisałem. To jest autentyk, widziałem w ich sklepie na własne oczy. Gra była podobno tak słaba, że nie mieli jak się pozbyć nakładu ze sklepów.Wierzę, jak napisałem te praktyki są do dziś. Gears 5 xbox one X limitkę kupisz w cenie normalnego xbox one x bez gry. Dziś złożyłem preorder i odbieram