07-10-2019, 09:03
(06-10-2019, 23:43)sebas napisał(a): Do gry Alien Isolation dodawali miniartbook, czyli wycinek zaledwie 32-stronnicowy z pełnego artbooka (co zresztą było w nim napisane) i dodatkowo zmniejszony tak, żeby się zmieścił w pudełku z DVD. Wiem, bo go posiadam.Dobrze, że o tym piszesz bo nie zwróciłem uwagi na wymiary, okładkę i ilość stron zakładając, że to co wystawiają na amazonach to te same mini-gówna dodawane do filmów/gier.
To do czego podajesz link to pełny artbook (176 stron), w pełnym wymiarze tj. 23.6 cm na 2 cm na 30.5 cm (no prawie, bo klasycznie artbooki mają wysokość większą o kilka cm, tak że kształtem są zbliżone do kwadratu). To nie jest ta miniaturka, którą dorzucali do gry. Sam poluje na ten pełny artbook zwłaszcza, że w na angielskim amazonie cena spada często poniżej 20 funtów.
To by oznaczało, że artbooki do Deus Exa: Human Revolution - Augmented Edition i Last of Us: Joel Edition są zaledwie demo wersjami artbooków The Art of Deus Ex Universe i The Art of Last of Us... nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo moja lista "must have" właśnie się wydłużyła

(06-10-2019, 23:43)sebas napisał(a): Sytuacja analogiczna jest miniartbookiem dodawanym do 3-płytowego wydania Prometeusza na BD w steelbooku. To co masz w pudełku z filmem to wycinek z pełnego artbooka.Akurat to sam mogę ocenić bo mam oba wydania
Moje aukcje na OLX