(07-10-2019, 12:06)sebas napisał(a): Ja już się pogubiłem. Poddaję się.Przecież pokazałem co kupiłem za 10. Preorder w pudełku.
https://www.youtube.com/watch?v=pIUZaVpT2aM
Koszulka i brelok. Nie ma tam artbook. Alien isolation kupiłem limitowaną w UK, w Polsce nie było tej edycji. Kolega kupił zwykła w preoderze dostał dlc i artbook w Polsce.
(07-10-2019, 12:06)sebas napisał(a): Hmm, raz piszesz, że na oczy nie widziałeś,Wprowadziłeś mnie w BŁĄD pisząc o edycji kolekcjonerskiej. Mam to przytoczyć ponownie byś się odnalazł?

(07-10-2019, 12:06)sebas napisał(a): mylisz miniartbook z artbookiemNie zauważyłem oznaczeń, że to normalny artbook.
(07-10-2019, 12:06)sebas napisał(a): Proszę bardzo:Dziękuję, ale w to nie wchodzę. Filmowe poza tymi trzema uniwersami to mnie kompletnie nie interesują. SW omijam szerokim łukiem póki co. Tego zapewne wyszły setki.
Dla mnie niekwestionowanym liderem w wydawaniu edycji kolekcjonerskich jest Blizzard. Artbook i soundtrack jest tam podstawą w ich ek. Biorę każdą w ciemno. Płacę za coś co chcę i tak dokupić oddzielnie. Reszta daje śmieciowe figurki, nalepki , plakaty i własnie demo artbooka.