07-10-2019, 21:52
(07-10-2019, 13:42)Wolfman napisał(a): Nie zauważyłem oznaczeń, że to normalny artbook.Miło, że w końcu to przyznałeś.
(07-10-2019, 12:19)Wolfman napisał(a): Wprowadziłeś mnie w BŁĄD pisząc o edycji kolekcjonerskiej. Mam to przytoczyć ponownie byś się odnalazł?To prawda, użyłem błędnie takiej nazwy. Nie spojrzałem na zamówienie w empiku jak to się konkretnie nazywało.
(07-10-2019, 13:42)Wolfman napisał(a): Przecież pokazałem co kupiłem za 10. Preorder w pudełku.A ja Ci pokazałem co ja kupiłem w empiku w przedsprzedaży, łącznie z wydrukiem zamówienia. Empik sprzedał mi to wszystko jako jeden produkt. To było we wrześniu, przed premierą gry. Sprzedaż samego dodatku "Nostromo" + koszulka osobno (co Ty potem zrobiłeś na wyprzedaży) wtedy nie miała sensu. Ten dodatek nie jest samodzielny - wymaga pełnej wersji gry. Sprzedali mi to wszystko jako całość i nazwali "Edycja Nostromo".
https://www.youtube.com/watch?v=pIUZaVpT2aM
Koszulka i brelok.
Ma nadzieję, że to wyjaśnia sprawę, dlaczego nazwałem to wszystko jednym wydaniem.
(07-10-2019, 12:19)Wolfman napisał(a): SW omijam szerokim łukiem póki co. Tego zapewne wyszły setki.A tego przyznam nie rozumiem. Artbook albo jest fajny albo nie. Dla mnie jest kompletnie nieważne, ile dana seria doczekała się artbooków. Wybieram to co mi się podoba. Z tego co widzę po zbiorach innych Forumowiczów piszących w tym wątku, artbooki do SW są raczej popularne.
niespotykanie spokojny człowiek