08-10-2019, 17:13
(07-10-2019, 11:20)Wolfman napisał(a): Filmowe średnio mnie interesują. Chociaż zamierzam uzbierać z serii Aliens, Predator czy Blade runner w więcej nie wchodzę. bo można pójść z torbami.Ja z kolei idę w filmowe sci fi. Docelowo szeroko rozumiana fantastyka (sci fi/fantasy) z filmów i gier ale tych co cenię a nie pod rząd jak leci bo rzeczywiście tanie to to nie jest, no i miejsca na to też trza mieć sporo.
Jedyny artbook Predatora jaki znam to ten z najnowszego filmu a ponieważ jest to synonim kinowego stolca to tym artbookiem zapewne można podetrzeć tyłek po jego wydaleniu. Aliensy i Blade Runnery polecam w każdej postaci bo to bardzo wdzięczne serie pod artbooki.
(07-10-2019, 11:20)Wolfman napisał(a): To byłaby lektura jak te z Wiedźminem.Dzisiaj udało mi się dorwać artbook w stanie idealnym z Wiedżmina 2 i to w bardzo rozsądnej cenie więc jestem very happy. Ten artbook oficjalnie otworzył u mnie, mam nadzieję, przyszłą kolekcję artbooków z gier sci-fi/fantasy

(07-10-2019, 11:20)Wolfman napisał(a): Przyznaję też, że brakuje mi tego typu rzeczy w naszym języku.Uważam, że w PL jest na to rynek pod warunkiem, że nakład nie będzie zbyt duży. Anyway zamierzam zbadać sprawę jeżeli znajdę czas
Moje aukcje na OLX